Joelette turvognER

Joelette TURVOGNER-bEst!!

Sitski Norway er importør av Joelette turvogner, det råeste alternativet for aktive brukere og familier som vil ut på tur. Med Joelette kommer dere fram over "stokk og stein"; over vidder og fjell- lett og sikkert! Nye modeller fra våren 2024; både Adventure og E-Motion har leveringsavtale med Nav Hjelpemiddelsentral

Joelette kan tilpasses ulike brukere og funksjonsnivåer, og er det beste hjelpemiddelet for mobilitet og friluftsliv som hittil er laget. Kan håndteres av 1,  2 eller 3 personer, avhengig av rutevalg og behov for trekkraft og stabilisering. Be om utprøving- dere vil ikke angre! Joelette er prisforhandlet uten motor med "Joelette Adventure" og med hjelpemotor, Joelette e-Motion. Maks brukervekt er 110 kg for standard/ E-Motion. For Joelette KID er maks brukervekt 30 kg.

Photo gallery

tilpasses ulike brukere

JOELETTE KID TURVOGN - for barn under 30 kg - Prisforhandlet Nav HJELPEMIDDELSENTRAL 

Fantastisk tur-hjelpemiddel for de minste barna - be om utprøving!

Komfortabel og trygg- spesialtilpasset for yngre barn. Den er lett å håndtere og trenger kun en ledsager. i moderat terreng. Turvognen har behagelig sete som kan tilpasses forskjeller i behov for støtte. Det er lagt til rette for ekstra tilpasninger og støtte for barn som trenger det.  
Joelette KID tar seg frem i kupert og vanskelig terreng. Ved å bruke trekk-armene og to ledsagere, kommer dere frem i vanskelig og bratt terreng. Dyttebøylen bak kan reguleres på høyde og hjelpemiddelet gir gode arbeidsbetingelser for ledsagere. 
Joelette KID er laget i Frankrike med lette og solide materialer. Rammen og støtdemperen absorberer støt og risting under turen, og gir en fin turopplevelser for hele familien. Designet gjør det lett og kjapt å montere og demontere uten bruk av verktøy

Ekstra utstyr til Joelette KID 

For ekstra krevende turer, utstyr Jolette kid med ekstra trekkarmer. Med hjelp av ekstra ledsager foran, kommer dere dere frem overalt, og kan passere store hindringer som klipper og trær over stien.  

I tilfelle regn eller intens sol, kan paraplyen beskytte mot været. 

Hodestøtten er regulerbar og kan tilpasses barnets størrelse og funksjon. 

Skjermen på bakhjulet hindrer vannsprut og skitt. 

Under reise og transport; plasser din Joelette kid i spesialsydde transportbagger 

Joelette ADVENTURE - PRISFORHANDLET NAV HJELPEMIDDELSENTRAL

Joelette Adventure har ett hjul, kan senkes til bakkenivå. Det er en stor fordel når man skal inn og ut av hjelpemiddelet, og særlig når man skal ha pauser. Dette gjør den ekstremt brukervennlig og lett å håndtere i terrenget for 2 personer. Jolette Adventure kan tilpasses de fleste brukere- uansett funksjonsnivå. Vi leverer med ulike type stropper og vester, og for dere som trenger mest støtte, kan vi stroppe fast et skallsete i enheten. Joelette Adventure blir bruk over hele verden; på turer i nærområdet, på ekspedisjoner i skog og på fjellet- og også på terrengløp og maraton.

Joeletten har brems og håndtak for bakre ledsager er regulerbar på høyde slik at man får en god arbeidsstilling når hellingen varierer med oppover og nedoverbakker. Med Jolette turvogn kan du ferdes der folk flest går på tur. Hvorfor ikke prøve seg på orientering?? Nye Jolette Adventure har "Fatwheel"; noe som gjør den ekstremt fremkommelilg og komfortabel; også i svært rufsete terreng.

Joelette med hjelpemotor- på avtale med nav

Joelette med hjelpemotor er blitt veldig populær i Norge. Det gjør enheten mer fleksibel ift lengre toppturer med mange motbakker. Batterikapasiteten er på 4 timer konstany pådrag- noe som tilsvarer en dagstur. Hvis batteriet blir tomt, er det bare å bruke Joeletten manuelt. God støtdemping i dekk, pute og en stor "shock", gjør at man bare kan kjøre på; over røtter og stein.

Joelette Twin

Joelette twin har to parallelle hjul. Joeletten blir mer stabil, og tåler også god sidehelling da hjulene beveger seg i forhold til hverandre i ulendt- og skrått terreng. Fungerer fint på stier og grusvei, og ikke minst sand. Den er ikke så fremkommelig i vanskelig terreng som standardmodellen og E-joelette, men er et flott alternativ for mer "snille turer".